Değerler Eğitimi ve Kültürel Etkinlikler

Okulumuz Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı olarak şubat-mart ayları planı çerçevesinde öğrencilere yardımlaşma bilincini aşılamak, onların empati kurma yeteneğini arttırmak; kazanma ve kaybetme duygularını tatmalarını sağlama amacıyla grubumuzca aşağıda sıralayacağım etkinlikler planlandı, düzenlendi ve nihayete erdirildi.

İdlip'te yaşanan insanlık dramına bir nebze de olsa çare olabilmek için okul idaresiyle yürütülen kampanya dahilinde, öğrenci ve velilerimizin de katsıyla mülteciler için 5 eve ulaşıldı ve ilgili hesaba yatırılıp ilan edildi.

Okul içinde ise başta sınıflar arası münazara ve bilgi yarışması olmak üzere birçok etkinlik düzenlendi ve başarılı öğrencilere ödülleri takdim edildi.

17-03-202017-03-202017-03-2020

Yayın: 17.03.2020 - Güncelleme: 17.03.2020 12:07 - Görüntülenme: 39