Geleceğin Bilim Konferansı

Ahi Evren Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Bilimsel alanda çalışmalara hız vermek öğrencilerimizin bilimsel ve teknolojik alanda yeni gelişmelerden haberdar olması için üniversitelerdeki bilimsel çalışmaların takibi yapıldı. Bu çalışmalardan öğrencilerimizin de yararlanabilmesi amaçlandı. 2-3 Kasım 2019 Tarihinde Medipol Üniversitesi Kavacık Güney Kampüsünde yapılacak olan "Geleceğin Bilimi" ana temalı kongreye 30 sayısal öğrencisi ve Fizik öğretmeni Bilal YILDIZLI rehberliğinde olarak başvuru yapıldı.

2 ve 3 Kasım tarihlerinde Medipol Kavacık Güney kampüsündeki Geleceğin Bilim Konferansına 30 öğrenci ve bir Fizik öğretmeni ile katılındı.

Etkinlik alanında bir çok üniversitenin bilimsel çalışmalarının yer aldığı standlar kurulmuştu. Aynı şekilde farklı illerin Bilim Merkezleri de mekanda standlar açarak tanıtım yapıyorlardı. Öğrencilerimiz bu standlarılardan sorarak bir çok çalışma hakkında bilgilendirme aldı.

Yayın: 19.11.2019 - Güncelleme: 19.11.2019 10:37 - Görüntülenme: 53