İmam Hatip Okullarının Birey, Toplum, Devlet ve Dünya İçin Önemi

Okulumuzda 8. Ve 9. Sınıf öğrencilerine yönelik imam hatip liselerinin kurucusu ve ilk müdürü olan Mahmut Celalettin Ökten'in yaşamını ve imam hatiplerin misyonunu konu edinen konferans düzenlendi. Gerçekleştirilen konferans kapsamında Milli Eğitim sistemi içerisinde imam hatip okullarının birey,toplum,devlet ve dünya için önemi vurgulandı.İmam hatip okullarının  tarihi,genel ve özel amaçları ile öğrencilere vereceği kazanımlar anlatıldı. Okulumuzun fiziki imkânları, geçmiş dönemlerde gerçekleştirilen ve yıl içerisinde gerçekleştirilecek  eğitim faaliyetleri,sosyal ve kültürel etkinlikler hakkında öğrenciler bilgilendirildi.

15-01-2020

Yayın: 15.01.2020 - Güncelleme: 15.01.2020 11:01 - Görüntülenme: 39