Medeniyet, Hikmet, Sanat ve Bilim Dünyamızın Önemli Şahsiyetleri

KTS çalışmaları kapsamında okulumuzdaki sınıflara bilim, medeniyet, hikmet ve sanat dünyamızdan önde gelen şahsiyetlerin isimleri verildi. Sınıf kapıları bu isimlerin resimleri ve çalışmaları ile giydirildi. Okulumuz koridorlarından biri tarih sokağı olarak düzenlendi. Tarih sokağında Türk ve dünya tarihinin önemli olayları ve şahsiyetleri ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Görsellerle desteklenen bu çalışma ile öğrencilerin öğrenim süreci desteklendi.

14-01-202014-01-202014-01-202014-01-2020

Yayın: 14.01.2020 - Güncelleme: 14.01.2020 14:52 - Görüntülenme: 22