Münazara Yarışması ve Sınıflar Arası Bilgi Yarışmaları

Okulumuz Nisan ayı içerisinde 5. Sınıf ve 6. Sınıf öğrencilerine sınıflar arası bilgi yarışması düzenlemiştir. Bilgi yarışması Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen Bilgisi ev Müzik gibi branşlarda gerçekleştirilmiştir. Yarışmada birinci olan sınıflar 5/E ve 6/F olmuştur.

Ayrıca Edebiyat Zümresi ile işbirliği içerisinde nisan ayı içerisinde okullar arası münazara etkinliğine hazırlanıldı. Okulumuzu  12/G sınıfından Mervenur Korkusuz ve Semanur Şahin ile 11/E sınıfından Elif Yılmaz temsil etti. Münazara yarışmasında Akşemseddin Anadolu Lisesiyle yarışılmış olup 347 ye 329 oy ile kaybedildi.

Amacımız öğrencilerin sosyalleşmelerine yardımcı olmak ve kendilerini ifade edebilme yeteneğini geliştirmektir.

26-04-201826-04-2018

Yayın: 26.04.2018 - Güncelleme: 27.04.2018 09:02 - Görüntülenme: 61