Öğrencilerin Uyum, Devam, Başarı ve Disiplin Durumları Analizi

Tüm kademelerde  öğrencilerimizin devamsızlık durumları tespit edildi.Sınıf öğretmenleriyle birlikte devamsızlık sebepleri incelendi.Devamsızlığın önlenmesi amacıyla öncelikle öğrencilerle görüşmeler yapıldı.Devamsızlığın sürmesi durumunda velilere yönelik bilgilendirme çalışması yapılmasına karar verildi.

Okul terki yapan öğrenciler tespit edilip sebepleri belirlendi.

Okulumuz rehber öğretmeniyle birlikte okula uyum sürecinde öğrencilerin karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunların giderilmesinde öğretmenlere düşen sorumluluklar hakkında bilgilendirme yapıldı.Bu konuda velilerle iletişimin önemli olduğu vurgulandı.

Okulumuzun disiplin kurulundan  disiplin cezası alınan  eylemler hakkında bilgi alındı.Genel olarak cep telefonu kullanımıyla ilgili sorun olduğu görüldü.Bu durumu önlemeye yönelik sınıf öğretmenleri ve nöbetçi öğretmenlerin bu konuda gerekli uyarılarda bulunmasına karar verildi.

Yayın: 15.01.2020 - Güncelleme: 15.01.2020 13:49 - Görüntülenme: 104