Öğretmenler Günü Kahvaltımız - Öğretmen Gelişimi Çalışmalarımız

Robotik Kodlama, STEM ve TÜBİTAK projeleri ve uluslararası programlarla ilgili tarih, coğrafya ve felsefe öğretmenleri fikir alışverişinde bulunmak ve okul olarak neler yapılacağını görüşmek adına okulumuz bilişim teknolojileri öğretmeninden yararlanarak bazı kararlar alındı. Bu konuda sınıflara TÜBİTAK Proje yarışması hakkında bilgi verildi. Katılmak isteyen öğrencilerden uygun bir proje ile gelen öğrenciler ilerleyen günlerde değerlendirilip uygun görülürse başvurularının yapılması sağlanacaktır.

E-Okul, MEBBİS, E-KURS ve EBA uygulamaları ile dinogretimi.gov.tr ve dinogretimiokullar.meb.gov.tr gibi elektronik ortamların okulumuz öğretmenlerine tanıtımı yapılmış ve bu konuda okulumuz bilişim ve teknolojileri öğretmeninden destek alınmıştır. Yapılan bu tanıtım toplantılarının sonrasında 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak için okulumuz öğretmenlerine bir program hazırlandı ve bir sunum yapılarak öğretmenlerimizle kahvaltı etkinliği yapıldı.

28-11-201828-11-201828-11-201828-11-201828-11-2018

Yayın: 28.11.2018 - Güncelleme: 28.11.2018 13:54 - Görüntülenme: 122