ÖNDER ile İstişare Toplantıları

Ahi Evren Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak mezunlarımızla bir araya gelmek ve okulumuzda onların desteği ile yapılacak çalışmaları istişare etmek için iki adet ayrı ayrı kahvaltı  progaramı düzenlendi.

2020 yılının organizasyonu 6 Şubat 2020 Perşembe günü il dışındaki üniversitelerde okuyan 180 öğrencimizin 55 i ile ÖNDER Genel Merkezinde bir kahvaltı buluşması gerçekleştirildi. Kahvaltı organizasyonu ardından ÖNDER Z-Kütüphanesinin bulunduğu Konferans salonunda bir araya gelindi. Mezun öğrencilerimiz ile toplantı salonunda istişare yapıldı. Hem kendi okulumuz hem de okudukları illerde bulunan İmam Hatip Liselerinde, kendi alanlarında yapabilecek atölye çalışmaları hakkında kendilerine bilgi verildi.

Program sonunda mezunlarımız ÖNDER genel sekreterinden bulundukları illeri ve en yakın İHL leri söyleyerek o okullarda çalışma yapmak için kolaylık sağlanması için bilgilendirme aldılar. Toplantıda öğrenciler üniversitelerinde yaptıkları hayırlı çalışmaları anlattılar. Okulumuzda atölye çalışması yapabilecek mezunlarımız ile planlamalar yapıldı.

29 Şubat 2020 tarihinde İstanbul'da bulunan çeşitli Üniversitelerde okuyan 200 mezunumuz ile kahvaltı buluşmasında bir araya gelindi. Kahvaltı programı akabinde BAGİMDER (Bağcılar İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği) kongresine gerçekleştirildi. Mezunlarımız bu sırada BAGİMDER'in İmama Hatip Liseleri için çalışmaları hakkında bilgilenmiş oldular.  Kongre sonunda vakti olan mezunlarımız ile bir istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda bütün mezunlara tek tek söz hakkı verildi. Bütün mezunlar tek tek söz hakkı verildi. Özellikle de okulumuzda mezun öğrencilerimizin kendi alanlarında okulumuzda yapabilecekleri atölye çalışmaları konusunda istişare yapıldı.

17-03-202017-03-2020

Yayın: 17.03.2020 - Güncelleme: 17.03.2020 12:26 - Görüntülenme: 37