Yarışma ve Faaliyetler

Din öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen mesleki gelişim odaklı yarışma ve faaliyetlere azami katılım sağlanması için okul içerisinde tanıtımlar yapıldı

AHİ EVREN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRÜLÜĞÜ TARAFINDAN GÖNDERİLEN MESLEKİ GELİŞİM ODAKLI YARIŞMA VE ETKİNLİKLER

DEĞERLER EĞİTİMİ, BİLİM, SANAT , SPOR, SOSYAL ve KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ

Yıl içerisinde yapılacak yarışma ve sosyal etkinlikler takvimi ve danışman öğretmenler,i öğrencilere duyuruldu.

2018 -2019 Eğitim Öğretim Yılında Ahi Evren Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, KTS çalışmalarının “Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor ve kültürel Etkinlikler Alanı”nın da Fizik ve Din Kültürü Öğretmenleri olarak birlikte bir çalışma ekibi kurduk.

Fizik Öğretmenlerimiz Sosyal Etkinlikler Takviminin ve danışman öğretmenlerinin duyurulmasını üstlendi. Din Kültürü Öğretmenleri de Yarışmalar Takviminin duyurulması üstlendi.

Bu çalışma için Yarışma ve Sosyal Etkinlikleri için Afişler hazırlatıldı. Hazırlanan Afişler Her iki Bina (A-Blok, B-Blok) katlarda bulunan ilan panolarında asıldı.

30-10-2018

Yayın: 30.10.2018 - Güncelleme: 05.11.2018 17:17 - Görüntülenme: 168