Kas

Marmara Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Görevlisi Ahmet Anapalı ile "Yakın Tarih" konulu Çalışma

Ekm

Din öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen mesleki gelişim odaklı yarışma ve faaliyetlere azami katılım sağlanması için okul içerisinde tanıtımlar yapıldı

Asırlık Çınar ve Camiler Haftası Kompozisyon ve Şiir Yarışması

Okulun İç ve Dış Mekanlarının Düzenlenmesine Yönelik Anket

Ekm

Okulumuz Her Sınıfın Yetim Kardeşi Var Projesi´nde 93 öğrenciye sponsor oarak yine Türkiye 1. olmuştur.

Ekm

Öğretmenler odasında ve bazı sınıflarda “Yerdeki Yıldızlar: Her Çocuk Özeldir” filmi seyredilerek öğrencinin duygu ve düşünce dünyasını anlamanın önemi üzerinde toplantı yapılmıştır.

Veli ve Öğrenci Memnuniyet Anketi

Ekm

Velilerimizle toplantı yapılarak okulun işleyişi, eğitim ve öğretimin içeriği ve yıl içerisinde yapılması planlanan çalışmalarhakkında bilgi verildi. Velilerin de görüşleri alınarak bu çalışmalara katılmaları için teşvik edildiler.

6 - 21 Ekim Kodlama Haftası Etkinlikleri

Okulumuzda TÜBİTAK Fuarı

Okulumuzu Yeşillendirme Çalışmalarımız

Program ve Gezilerimiz