Okulumuzdan Ayrılan Öğrenciler ve Sebepleriyle İlgili Çalışmamız

Pano Çalışmalarımız

Nisan Ayı Öğrenci Faaliyetlerimiz

Mrt

Dersliklerimize Bilim,Medeniyet,Hikmet ve Sanat Alanında Öncülük Yapan Şahsiyetlerin İsimleri Verildi.

Mrt

Öğrencilerin Devam-Devamsızlık Durumlarını Sınıf Rehber Öğretmenleriyle Tespit Ettik.

Mrt

Milli Kültürümüzü Yansıtan Eserler Sergisi.

Mrt

Müze ve Tarihi Yerler Gezilerimiz.

Mrt

Okulumuzda Kitap Tanıtım Fuarı Düzenlendi.

Mrt

Okul Polisi Tarafından Okul Giriş ve Çıkışlarında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlarla İlgili Bilgilendirme Yapıldı.

Mrt

Zayıf Dersleri Olan Öğrencilerin Başarılarını Arttırmak İçin Çeşitli Faaliyetler Düzenledik.

Ara

Genç Nida Kur`an-ı Kerim yarışması için öğrenci seçmeleri yapılmış olup Ortaokul öğrencilerimizden Hatice Kübra Çınar okulumuzu temsilen seçilmiştir. Genç Nida Kur`an-ı Kerim yarışması Ortaokul bazında okulumuz koordinatörlüğünde 28 Aralık Cuma günü gerçekleştirilecektir.

Ayrıca sosyal etkinlikler kapsamında, 18 Aralık Dünya Arapça günü için; Meslek Dersleri öğretmenleri tarafından çalışma başlatıldı.  26 Aralık Çarşamba gününe öğrencilerle beraber pano hazırlığı yapılması kararlaştırıldı.

Sınıflar Arası Münazara Yarışmaları Yapıldı

Ara

İstanbul İl Müftü Yrd. Muteber Gülsefa UYGUR´u misafir ettik.

Kırklareli Müftüsü Sayın Hüseyin Demirtaş´ı Ağırladık

Mescitlerimizde Düzenleme Çalışmaları Yaptık