Sağlık ve Mahremiyet Konulu Seminer

Şbt

Öğrencilerimize Tarihi ve Kültürel Değerlerimizin Tanıtımı.

Şbt

Eğitim Uzmanı Dr.Faruk Özdağ "Konsantrasyon" konulu seminer verdi.

Şbt

Devamsız Öğrencilerin Aileleriyle İletişim Kurduk.

Şbt

Şubat ayı boyunca meslek dersleri öğretmenlerimizin yönlendirmeleri ile öğrenciler, okulumuz kütüphanesinde bulunan, hadis, tefsir, fıkıh, akaid, siyer gibi ilim alanlarının ana kaynaklarını incelemişlerdir.

Şbt

Okulumuzda gerçekleştirilen sportif faaliyetler.

Ock

2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı 1.Yarıyıl karneleri seınıf rehber öğretmenleri tarafından öğrencilerimize dağıtıldı. Ardından ödül töreni gerçekleştirildi. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, gelecek yarıyılda daha başarılı olmalarını temenni ederiz.

Ock

Okulumuzun bahçesinde çeşitli düzenlemeler yaptık.

Ock

Yard.Doç.Dr. İsmail Bağdatlı´nın "Ergenlik Dönemindeki Din Eğitimi Konulu" Seminerine meslek ve din kültürü öğretmenlerimizle katılım sağladık.

Bilimsel İnceleme Gezilerimiz.

Ock

Genç Nida Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında okul birincilerimiz okulumuzu temsil ettiler.

Ock

YKS (Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı) hakkındaki tereddütleri kaldırmak için veli bilgilendirme çalışmaları yaptık.

Ock

Ocak Ayında yaptığımız geziler ve geri dönüşüm projemizle ilgili bilgiler.

Bilimsel, Kültürel ve Çeşitli Gezilerimiz...

Öğrencilerin Sesine Kulak Verdik..