Kas

Ekm

Okulumuz, değerler eğitimi, dayanışma ve yardımlaşmada MEB´de öncü okullardan olmayı başarmıştır. Okulumuz bu konuda birçok etkinliğe imza atarken, hem okul içi dayanışmayı hem de ülkemiz ve dünyada, yardımlaşma konusunda örneklik teşkil eden yardım elini uzatmayı başarmıştır.

Kas

İtalya’da düzenlenen Avrupa Paralimpik Gençlik Oyunları’nda Türkiye’yi temsil eden okulumuz 12/G sınıfı öğrencimiz Nurşah Usta Avrupa ikincisi oldu. Öğrencimiz Nurşah Usta ve antrenörü Ömer Cantay’ı tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuzda, 5, 6, 7, 8 ve 9. sınıf kademelerinde öğrenci ve velilerimizle ‘Öğrenci, Veli, Okul Sözleşmesi’  ve; 10, 11 ve 12. sınıf kademelerindeki öğrenci velilerimizle ‘Veli Memnuniyeti Anketi’ gerçekleştirdik

Ekm

Mesleki gelişimi artırmada, bir sonraki durak olan üniversiteye öğrencilerimizin istek ve arzularını teşvike yönelik her yıl düzenlediğimiz gezilerimize başladık. İlk durağımız Sabahattin Zaim Üniversitesi.

Ekm

Okulumuzda eğitim oratmını daha kaliteli hale getirmek için tüm çalışmalar hızla devam etmektedir.  Branş koridorları uygulamasıyla okulumuz B-blok 1.kat ´Kırk Hadis´koridoru olarak belirlendi. Her kata bir branş koridoru oluşturulmaya devam edilmektedir.

Ekm

Okulumuzda akademik gelişimi artırmaya yönelik ´Danışma Kurulu´ ve yıllık planı oluşturulmuştur. Detaylı bilgi için okulumuz menüler bölümünden "Akademik Gelişim Danışma Kurulu" linkini inceleyebilirsiniz.

Ekm

Çevre ve paydaşlarla iş birliği komisyonu önderliğinde, okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizle  birlikte ilçemizde etkili ve öncü sivil toplum kuruluşu olan Bağcılar Eğitim-Bir-Sen ilçe başkanlığına ziyarette bulunarak; sivil toplum kuruluşunun amacı, faaliyetleri konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdik.

Ekm

Bilişim Teknolojiler öğretmenimiz Tuncay AYDEMİR tarafından okulumuz öğretmenlerine yönelik 5 Ekim 2017 Perşembe günü, EBA  tanıtım ve içerik yönetimi kursu gerçekleştirildi.

Tem

Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğün tarafından 11-26 Temmuz 2017 Tarihleri arasında (15 Temmuz 2017 tarihi hariç hafta sonları dahil) Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünde YGS VE LYS Yönelik Tercih Danışmalığı Hizmeti verilecektir ...

Haz

Okulumuzun tanıtım filmi sizlerle buluşuyor... Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Mrt

Müslümanca yaşam ve değerlerimizi içtenlik ve samimiyet ile faydalı bir söyleşiye dönüştüren hocamıza çok teşekkür ediyoruz, tekrar ağırlamak temennisiyle saygılarımızı sunuyoruz.