Ock

2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı 1.Yarıyıl karneleri seınıf rehber öğretmenleri tarafından öğrencilerimize dağıtıldı. Ardından ödül töreni gerçekleştirildi. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, gelecek yarıyılda daha başarılı olmalarını temenni ederiz.

Ock

Okulumuzun bahçesinde çeşitli düzenlemeler yaptık.

Ock

Yard.Doç.Dr. İsmail Bağdatlı´nın "Ergenlik Dönemindeki Din Eğitimi Konulu" Seminerine meslek ve din kültürü öğretmenlerimizle katılım sağladık.

Bilimsel İnceleme Gezilerimiz.

Ock

Genç Nida Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında okul birincilerimiz okulumuzu temsil ettiler.

Ock

YKS (Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı) hakkındaki tereddütleri kaldırmak için veli bilgilendirme çalışmaları yaptık.

Ock

Ocak Ayında yaptığımız geziler ve geri dönüşüm projemizle ilgili bilgiler.

Ara

Bilimsel, Kültürel ve Çeşitli Gezilerimiz...

Ara

Öğrencilerin Sesine Kulak Verdik..

Ara

Bağcılar Müftülüğü İlçe Vaizesi Muhlise Peçenek ile Peygamberimizin Ahlakı Konferansımız.

Okulumuzdan Pano Çalışmaları Örnekleri

Ara

Okulumuzdan 3 su kuyusu daha...

Ara

5. ve 11.sınıf öğrencilerimizi buluşturduk.

Ara

Öğretmenlerimizin Hizmetiçi Eğitim İhtiyaçlarının Belirlenmesi Konulu Anket Çalışması