Mrt

Müslümanca yaşam ve değerlerimizi içtenlik ve samimiyet ile faydalı bir söyleşiye dönüştüren hocamıza çok teşekkür ediyoruz, tekrar ağırlamak temennisiyle saygılarımızı sunuyoruz.

Ara

Değerler eğitimi konulu konferansımıza; İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa YILMAZ, Belediye başkanımız Lokman ÇAĞIRICI ve konuşmacı olarak Kerim TEKİN beyler iştirak etti. Değerler eğitimi adına okulumuz öğrencileriyle yeni konferans salonunda hasbihal yapıldı.

Katılımlarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

Ock

10. sınıf öğrencilerimize, Fatih Projesi kapsamında 413 adet E-TAB 5 Tablet dağıtıldı.

Haz

2015 - 2016 Eğitim-Öğretim Yılı Sosyal Ve Kültürel Etkinlikler bültenine sitemiz etkinlikler linkinden ulaşabilirsiniz!

Şbt

Ahi Evren, Bağcılar, Selahattin Eyyübi ve Orhangazi İmam Hatip Liseleri olarak Mersin Silifke Kampındaydık. Silifke yoğurdu, Cezerye´si, Tantuni´si, Cennet-Cehennem Obrukları, Astım Mağarası, Silifke Kalesi, Ashab-ı Kehf´i ve herşeyden önce dostluk, samimiyet, içtenlik, heyecan, coşku ve kardeşlikle gecen bir yolculuk...