AÇIK ÖĞRETİM İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

2020-1. DÖNEM VE 2020-2. DÖNEM SINAVLARI ONLİNE ÇEVRİMİÇİ YAPILACAKTIR.

25 ŞUBAT 2021 TARİHİNDE ERTELENMİŞ OLAN 2020-1. DÖNEM SINAVI YAPILACAKTIR

25 MART 2021 TARİHİNDE İSE 2020-2. DÖNEM SINAVI YAPILACAKTIR.

2020-2. DÖNEM KAYITLARI İÇİN BAKANLIĞIN HESABINA ÜCRET YATIRILMAYIP SİSTEM OTOMATİK KAYDINIZI YENİLEYECEKTİR. YANİ 50 TL ÖDEDİĞİNİZ MERKEZİ SINAVLAR İÇİN 2. DÖNEM KAYIT YENİLEMENİZ ÜCRETSİZ SİSTEM TARAFINDAN YAPILACAKTIR.

FAKAT OKULDAKİ 2. DÖNEM YÜZYÜZE EĞİTİM DERSLERİNE KATILABİLMEK VE SINAVLARINA GİREBİLMEK İÇİN 2020-2. DÖNEM ADINA OKUL AİLE BİRLİĞİ HESABIMIZA 35 LİRA YATIRIP DEKONTU YA OKULA GETİRİP TESLİM ETMENİZ YA DA FOTOĞRAFINI ahievrenkurumsal@gmail.com ADRESİNE MAİL ATMANIZ GEREKMEKTEDİR. SİZE 1 HAFTA İÇİNDE GERİ DÖNÜŞ YAPILMIŞSA İŞLEME ALINMIŞTIR, YOKSA OKUL İLE SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN İLETİŞİME GEÇİNİZ.

!!!

DİKKAT!!!

ŞUBAT ve HAZİRAN SORUMLULUK-EK SINAV TAKVİMİ HER ZAMAN MESLEKİ AÇIKLİSE BÖLÜMÜ KENDİ LİNKİNDE PAYLAŞILACAKTIR.

Lütfen tarih, saat ve önemli açıklamaları oradan dikkatlice inceleyiniz.

2020-2021 Eğitim/Öğretim yılı, Ahi Evren Kız Anadolu İmam Hatip Mesleki Açıköğretim Lisesi Yüz yüze Eğitim akademik takvimi aşağıda belirtilmiştir.

DİKKAT!

* Mesleki Açık Öğretim Lisesinde yüz yüze eğitimler bir eğitim öğretim yılında iki dönem olarak planlanır. Her dönem 18 haftadan oluşur ve 4 haftadan fazla devamsızlıkta o dersten not durumu ne olursa olsun kalınır

* Mesleki Açık Öğretim Lisesinde yüz yüze eğitimler zorunlu haller dışında örgün eğitim ile başlar, örgün eğitim ile tamamlanır.

* Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü aşağıda sıralanan iş ve işlemlerin tarihini değiştirme hakkına sahiptir. Takibinden öğrenci sorumludur

* Yeşil renk yüzyüze eğitim iş takvimidir. Bu tarihlere uyulması zorunludur. Bu tarihler dışında sınav, iş ve işlemler yapılmayacaktır.

AHİ EVREN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ,

YÜZYÜZE EĞİTİM 2020-1. DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİNE ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ.

YÜZYÜZE EĞİTİM 2020-2. DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİNE ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ.

Yayın: 19.09.2016 - Güncelleme: 01.04.2021 08:49 - Görüntülenme: 5749