Haz

Okulumuzda 2023-2024 yılı eğitim öğretim yılını tamamlayan 12. sınıf öğrencilerimiz için mezuniyet töreni düzenlenmiştir. Törende açılış konuşmasını yapan okul müdürümüz Mustafa USTA, öğrencilere teşekkürlerini ve başarı dileklerini sundu. Törene okul idaresi , öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılım gösterdi. Tören organizasyonunda emeği geçen öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

May

Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz İlknur Danacı önderliğinde 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz tarafından hazırlanmış olan bu özgün ve rengarenk sergimize davetlisiniz.

Mrt

Öğrencilerimiz Fuat Sezgin ile Bilim  Tarih Sohbetleri kitabını Fuat Sezgin hocanın kurduğu İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi'nde hem okudular hem de okuduklarını müzede inceleme fırsatı buldular.

Mrt

İlkbahara gireken bahçe düzenlememiz yapıldı, çocuk parkımızın bakım onarımı yapıldı. Kamelyamızın kurulumu tamamlandı.

Dergimizin yeni sayısı yayımlandı.

Regaip Kandilimiz mübarek olsun

Haz